Lihatoidud

Lihalõigud sinepikoorikus

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Üleküpsetatud lihalõigud sinepikoorikus. Kiirelt valmiv vürtsikas roog.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa lihalõike külma vee all ja tupsuta kuivaks.
Pruunista lihatükke pannil võis mõlemalt poolt u 2 minuti jooksul.
Maitsesta soola ja pipraga.
Tõsta liha pannilt ja pane ahjuvormi.
Sega kokku sinep, tomatipasta ja riivsai ning maitsesta soola, pipra ja sidrunikoorega.
Määri vürtsine pasta lihalõikudele.
Küpseta eelsoojendatud ahjus 250 kraadi juures (gaasipliidil 5.-6. jaotus) u 10 minutit, kuni tekib krõbe koorik.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa