Lihatoidud

Romsteek küüslaugukastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Kiirelt valmiv vürtsika kastmega liharoog.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa lihalõike külma vee all, tupsuta kuivaks ja sälgusta rasvariba.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles romsteeke mõlemalt küljelt u 2 minutit.
Riputa peale soola ja pipart.
Võta liha pannilt ja tõsta serveerimisvaagnale.
Kata vaagen fooliumiga.
Prae pressitud küüslauk pannil sulatatud võis kuldpruuniks.
Sega hulka creme fraiche ja hauta u 3 minutit.
Maitsesta soola, pipra ja Cayenne´i pipraga.
Haki petersell ja lisa kastmesse.
Pane liha koos väljavoolanud mahlaga uuesti pannile ja kuumuta korraks.
Serveeri küüslaugukastmes romsteeke eelsoojendatud taldrikutelt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa