Lihatoidud

Romsteek punases veinis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Romsteek punase veini kastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa liha külma vee all, tupsuta kuivaks ja hõõru sisse soola ning pipraga.
Koori ja haki shalottsibulad ning keeda neid pannil veinis, kuni vedelik on peaaegu aurustunud.
Vispelda jahtunud sibulatele mõõdukal kuumusel juurde munakollased, kuni tekib paks mass.
Lisa ürdid ja klopi tükkidena sisse või, kuni kaste muutub kreemjaks.
Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga, sega juurde ka vahukoor.
Pruunista pannil võis kõrgel kuumusel mõlemalt poolt lihalõigud.
Vähenda kuumust ja prae liha nõrgemal kuumusel mõlemalt poolt veel u 2 minutit.
Vala kaste romsteekidele ja küpseta lühikest aega 250 kraadi juures (gaasipliidil 5.-6. jaotus) praeahjus.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa