Lihatoidud

Castropada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: TV 3 Hommikuköök Autor: Ruth
Maitsev pajaroog
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika liha peenikesteks triipudeks.
Kuumuta potis õli ja prae seal peeneks hakitud ingver, tshilli ja küüslauk.
Lisa juurde sibul ja liha ning küpseta pehmeks.
Nüüd lisa veel kõrvitsaribad ja kõik maitseained.
Enne täielikku valmimist lisa tükeldatud virsikud ja ananass.
Vahetult enne serveerimist lisa keedetud pasta, sega läbi ja serveeri.
Kaunista tilliga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Eneke 26.juuli 2005 10:06
täiesti söödav kraam.mina lisasin ühe konservi kus oli mix erinevatest puuviljadest.
1