Lihatoidud

Ungari guljašš

Keskmine hinne: 1.77 Allikas: Santa Maria guljaššimaitseaine pakilt Autor: Ruth
Maitsev pajaroog
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pruunista lihakuubikud, lisa neile 1 pakk guljašimaitseainet ja hauta vähese veega poolpehmeks.
Lisa tükeldatud kartulid, kalla üle keeva veega ning hauta valmimiseni.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Helin 17.nov 2010 16:33
see on tõesti hea :)
INX1 17.dets 2007 17:25
see maitseaine pakilt võetud retsept ja järgi proovitud ja ülimaitsev!
napalm 18.dets 2006 19:58
kas see on miski nali või?
tomsigahv 05.okt 2006 22:05
what?
1