Lihatoidud

Vasikaliha-parmasingi rullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Vasikaliha ja parmasingirullid sherri-puljongikastmes.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa lihafileed külma voolava vee all, kuivata, suru lamedamaks ja maitsesta pipraga.
Koori küüslauk ja suru läbi pressi.
Hõõru liha küüslauguga.
Iga filee peale pane singilõik ja 2 salveilehte.
Rulli fileed kõvasti kokku ja kinnita puutikuga.
Pruunista rullid pannil 1 sl võis ja oliivõlis.
Vala peale puljong ja hauta madalal kuumusel kaanega kaetult u 20 minutit.
Tõsta rullid välja, eemalda tikud ja jäta liha kaanega kaetult sooja kohta seisma.
Aja kastmepõhi keema, lisa Marsala või sherri ja lase veelkord keema tõusta.
Tõsta pann pliidilt ja lisa tükikestena ülejäänud või.
Lõika liharullid pöidlapaksusteks viiludeks ja anna lauale koos kastmega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa