Lihatoidud

Ahjuvorst õunte ja sibulaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti perenaise 100 rooga
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika kooritud õunad ja sibulad õhukesteks sektoriteks, pane väiksesse paksupõhjalisse keedunõusse. Tee keskele veidi vaba ruumi, kalla sinna õli ja maitseained, kuumuta minut aega. Lisa vesi, sega läbi ning hauta väikesel kuumusel umbes 20 min. Tee vorstirõngasse paarisentimeetriste vahedega sisselõiked ja määri neisse vürtsikastet. Pista lusikaga ka igasse sisselõikesse sulatatud juustu. Küpseta ahjurestil 200 kraadi juures 20 minutit, võta ahjust välja ja tõsta sibula-õunahautis vorsti juurde. Roa kõrvale maitseb hästi kartulipuder.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Salat
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa