Lihatoidud

Kuninglikud lihapallid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Keedetud hakklihapallid kastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha lasta kaks korda koos kartulite, heeringa ja piimas leotatud saiaga läbi hakkmasina.
Lisada muna, hapukoor, peenestatud vürtsid ja vajaduse korral veidi soola.
Segada sitke taigen ja vormida munasuurused pallid.
Keeta 8-10 minutit vaiksel tulel soola ja pipraga maitsestatud vees.
Pallid tõsta välja ja hoida soojas.
Ühele liitrile keeduleemele lisada jahuga segatud hapukoor, samuti hakitud seened ja kapparid, maitsestada soola, suhkru ja vürtsikastmega ning keeta vaiksel tulel 5 minutit.
Lihapallid panna kastmesse ja kuumutada kergelt läbi.
Anda lauale hautatud kapsaste ja kartulipudruga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa