Lihatoidud

Vasikakarbonaad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Ahjus üleküpsetatud singi-sibula-trühvlikattega vasikakarbonaadid madeiraga maitsestatud kastmes.
Kogus: 1 portsjon
Loputa karbonaadid külma vee all, tupsuta kuivaks, hõõru sisse soola ja pipraga.
Lõika sink väikesteks kuubikuteks. Koori ja haki peeneks sibulad ning küüslauk.
Peenesta trühvlid.
Sega kokku singi- ja sibulakuubikud, hakitud küüslauk, trühvlid ja harakputk.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles mõlemalt poolt karbonaade.
Jaota singisegu lihalõikudele, tõsta need kuumakindlasse vormi ja küpseta eelsoojendatud praeahjus 200°C (gaasipliidil 3.-4. jaotus) juures umbes 10 minutit.
Võta liha välja ja pane sooja kohta.
Kalla ettevaatlikult praevedeliku pealt ära rasv.
Aja järelejäänud praevedelik keema koos madeiraga.
Vala juurde vasikalihapuljong ja keeda kaste kokku.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa