Lihatoidud

Lihuniku tokany

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Ungari roog. Hautatud veiseliha viineri, sibula, suitsupeki, tomatipüree, valge veini ja paprikaga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha lõigata 6 cm pikkusteks ja 1/4 cm paksusteks ribadeks.
Pekk lõigata pisut paksemateks ribadeks ja pruunistada rasvas.
Pekiribad panna kõrvale, praerasvas pruunistada hakitud sibulad ja küüslauk, lisada tomatipüree ja vein ning kuumutada pidevalt segades paar minutit.
Siis lisada liha, maitsestada soola, pipra ja majoraaniga, valada juurde veidi vett ja kuumutada pidevalt segades valmis.
Lõpuks panna toidusse pekiribad, rasvas kuumutatud viineriviilud ja paprikaribad, kuumutada veidi.
Lisandiks sobib
Praetud sibulaga maitsestatud kartulipuder.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa