Lihatoidud

Mitmelihapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga.
Tõeliselt toitev ja tõhus pajaroog, kus on palju erinevat liha, suitsuvorsti ja -peekonit.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika kõik lihad kuubikuteks. Sulata pajas või ja alusta broileri pruunistamisest. Tõsta see kõrvale ja pruunista seejärel lamba- ning lõpuks sealiha. Järeljäänud rasvas pruunista hakitud sibulad kuldseks. Lisa hakitud küüslauk ja tükeldatud seller. Sega paar minutit ning tõsta kõrvale. Sõelu paja põhja jahu ning kalla peale purustatud tomatid ja vein. Sega, kuni kaste hakkab keema ja pakseneb. Lisa tüümian, loorberilehed, nelk ja pipar. Kuumuta keemiseni ning sega. Vähenda kuumust ja hauta ilma kaaneta 10 minutit. Lisa lihad, oad ja sibulasegu. Sega ning lase tund aega kaane all podiseda. Pane juurde hakitud peekon ja suitsuvorst. Sega läbi, kata kaanega ning hauta veel 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa