Lihatoidud

Raguu metsloomalihast

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Koores hautatud metsloomaraguu rohke porgandiga maitseb imehea. Kui metsloomaliha pole, valmista rooga sea- või vesieribist.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Pruunista tükeldatud porgandid, sibulad ja ribid pannil võis. Pane koos maitseainete ja koorega ahjuvormi või - potti. Hauta 200°C juures praeahjus 30 minutit või kuni liha on pehme.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kiisuke 19.nov 2009 20:44
see on ka päris hea aga me tegime natuke teisiti ja tuli väga hea:):Y
Atsinna 13.nov 2008 13:57
Kadakamarju on tõepoolest saada suuremates poodides, Santa Maria väikestes klaaspurkides müüakse. eestikeelne silt küll väike, kuid suurelt ENBÄR peal.
siirikirikal 13.nov 2008 13:43
Kadakamarju tasub apteekidest tõesti otsida, kui poest ei leia.
Õuemiisu 13.nov 2008 13:32
:Dväga hea-tegin metsanotsu lihast ja kadakamarju on pea igas suuremas poes saada(kuivatatud):R
Didi 07.nov 2008 16:00
Mina ostsin kadakamarju näiteks apteegist (olid samas letis muude looduslike teesegude ja ürtidega) ;)
Kollane kass 29.sept 2008 23:36
Väga maitsev ahjuroog on. Tegin ribi asemel fileest. Liha tuli imepehme ja mahlane. Kadakamarjad jäid ka mul panemata.
pääsusilmake 16.dets 2007 21:11
Olen teinud seda rooga,päris maitsev.Kadakamarjad jäid panematta kuna lihtsalt ei olnud neid ja ei teagi kuskohast neid leida võib.? (kodukandis kadakaid ei kasva)
1