Lihatoidud

Õuntega küpsetatud suitsukarbonaad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Õuntega küpsetatud suitsukarbonaad. Grillroog.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Karbonaad lõigata viiludeks ja grillida, pärast grillimist maitsestada ürtide, pipra ja soolaga. Sibulad hakkida ja kuumutada võis poolpehmeks. Lisada maitseks sidrunimahla, soola, pipart ja kuumutada veel veidi tasasel tulel. Lõpuks segada hulka mädarõigas. Õunad koorida, eemaldada südamikud, lõigata 2 cm paksusteks ketasteks ja kergelt grillida. Tõsta õunaviilud lihale ja panna õuntele sibulasegu. Tõsta toit küpsetusahju ja kuumutada 125°C juures 10 minutit. Laualeandmisel puistata peale hakitud majoraani või punet. Juurde pakkuda kas ahjukartuleid või küpsetus ahjus pruunistatud keedukartuleid. Lisandiks sobib ka soe köögiviljasalat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa