Lihatoidud

Vürtsikas singitort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kasuta tordis suuri õhukesi ülepannikooke või tortiljasid. Võid tordi ette valmistada juba eelmisel päeval ja ahjus küpsetada alles vahetult enne serveerimist.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Kuumuta hakitud küüslauku ja sibulat õlis paar minutit madalal kuumusel. Sega juurde hakitud sink, tihedal sõelal paksemaks nõrgunud tomatikonserv ja tšillimaitseaine. Kuumuta veel 5 minutit, maitsesta soolaga ning tõsta kaussi. Kuumuta nõrutatud ube 3 minutit õlis. Lisa tšillisalsa ja küüslaugusool ning purusta sauseguriga ühtlaseks pastaks. Laota 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja küpsetuspaber ja pane sellele esimene pannkook või tortilja. Kata pooled pannkoogid singi- ja pooled oaseguga. Raputa iga kihi vahele riivjuustu. Küpseta ahjus 175°C juures 40 minutit fooliumi all ning veel 20 minutit ilma fooliumita. Eemalda vormi servad ja lase enne lahtilõikamist 10 minutit jahtuda. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa