Lihatoidud

Vürtsikas kastmes hautatud sealiha

Keskmine hinne: 4.37 Allikas: 100 rooga
Traditsioonilise sinepiga sealiha asemel on välja pakkuda sootuks teistsugune roog. Eriti hästi sobib see teravamate maitsete austajatele.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
1. Kuumuta rasvaine sobiva temperatuurini ning seejärel prae lihaviilud mõlemalt poolt pruuniks.
2. Praetud lihaviilud tõsta ahjuvormi.
3. Leeme jaoks pruunista sibularattad ja aseta need lihaviiludele.
4. Nüüd sega kõik maitseained omavahel ja lisa puljongile, puljong lase keema minna ja vala siis lihaviiludele. Hauta liha 180-200 kraadises kuumuses 40-50 minutit.
5. Serveeri koos keedetud kartulitega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
carots 19.dets 2012 20:01
Suurepärane liha ! Tegin ka kaelakarbonaadiga ja 40 min oli ahjus. Soola, pipart ja sidrunimahla ei pannud.
KertuM 12.jaan 2012 21:44
Tegin kaelakarboaadiga, mees ütles, et väga mõnus, aga et võiks isegi natuke vürtsikam olla. Porgand ja natuke koort võivad päris mõnusaks teha, järgmine kord ehk proovin järgi:)
Hindaja 12.jaan 2012 10:45
Hmm, tegin ja oli kah, nimelt ootasin midagi paremat. Selgus, et see Worcestershire'i kaste ei ole minu jaoks. Aga panin sellele kupatusele veel porgandit, ananassitükke ja vahukoort - tuli kohe hulga parem :) Sellegipoolest panen kolm tärni :)
marks 01.jaan 2012 11:08
pane õlut ja väga hea
mann 08.dets 2011 20:18
ostsin sea välisfileed, katsetan nv-l
siirikirikal 06.dets 2011 14:10
Mann: sea kaelatükki peaks igal pool saada olema, see on mahlane ja maitsev ka. Taisem karbonaaditükk on ka siin hea.
Mann 06.dets 2011 12:49
mis lihatükist see teha tuleks?
Swea 20.veeb 2011 14:40
väga väga hea :)
ohh 17.veeb 2011 13:33
kas puljongit teete ise? või kasutate miskit valmisasja?
arxitibi 10.aug 2010 19:07
Tõesti hea, kiire!
Merlinmmmm 25.apr 2010 03:14
Kuna ingverit ei söö, siis asendasin küüslauguga. Väga väga hea! Minu arvates just worcestershire'i kaste annab selle viimase tera. Söödi ja kiideti.
Liisi 02.apr 2010 08:43
Väga hea tuli, täna teen jälle :P Nämma :D
kertzuu 31.märts 2010 20:30
miks hinne ei tule????? 5
kertzuu 31.märts 2010 20:29
Ma pole kunagi varem ise liha teinud, nüüd tegin.....SUPPER! Uskumatult hea :)
Liisi 19.märts 2010 13:39
Mina tegin nii et panin sinepit, pipart, suhkurt, siis tavalist ketsupit ja siis veel uhte vürtsikamat kastet, sibulat ja küüslauku ja siis supilusikatäis mett ja oiii kui nänna tuli, serveerini ahjustehtud kartlipudruga nämmmaaaa :)
tobedus 14.sept 2009 17:39
super hea roog valmis:D
merilin27 14.veeb 2009 00:21
see siis nagu kooreklopsi tänapäeva versioon
Atsinna 02.jaan 2009 22:29
Aitäh! Aga hinde oleksin ka nagu pannud, kuid kusagil ei näe. Eks uuesti siis!
indrekparli 02.jaan 2009 21:31
parandasin ära, oli jah üks silp ülearu.
Atsinna 02.jaan 2009 19:57
Vana-aasta viimaseks lihatoiduks otsustasin teha just sedasama toitu. Väga hea, kuigi küllalt vürtsikas. Eelnevaid kommentaare lugedes võib muuta veidi koostist. Tegin kastet rohkem ja järgmisel päeval lisasin kastmesse kohvikoort ja veidi jahu. Tuli juba teistsuguse maitsega kaste ja siis juba ahjulihaga. Kõrvale igasugused salatid ja küpsetuskotis ahjukartulid ning kapsas. Kapsa kohta paar sõna. Punane kapsas punapeediga hapendatud. Huvitav! Tasub sügisel järele teha. Üks küsimus, kas ei ole selle retsepti pealkirjas viga? Mina nii ei räägi.
Jutsukene 23.sept 2008 09:53
väga maitsev ja lihtne valmistada. teen vähem tervama variandi, aga see juba maitseasi
kalmer 15.sept 2008 19:27
väga hea!Lisasin ise veel küüslauku ja mett.
indrekparli 04.sept 2008 14:15
Kui Worcestershire'i nimel klikkida, siis näeb sõnastikust kirjeldust. http://www.toiduta-
re.ee/termin.php?i-
d=1182 Minu
arust müüakse seda igas suuremas poes.
Tips1 04.sept 2008 13:57
Mis kaste Worcestershire'i on ja kust seda saab? Millest see koosneb ja millega seda asendada võiks?
margetter 04.sept 2008 10:58
kas tohiks kasutada siin retseptis varsket ingverijuurt? naiteks vaike 1 cm suurune tukk?
12