Lihatoidud

Lammas lõkkes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Vaheldus tavapärasele grillimisele. Mõnusalt mahlane lambaliha valmib otse lõkkes.
Kogus: 1 portsjon
Tükelda lambaliha umbes 100-grammisteks tükkideks. Maitsesta liha, hõõrudes seda sidrunimahla, õli, soola ja pipraga.
Lõika üks suur ruut küpsetuspaberit ja kaks-kolm suuremat fooliumiruutu. Aseta foolium ja küpsetuspaber kihiti lauale, nii et küpsetuspaber jääb pealmiseks. Tõsta liha küpsetuspaberile. Pane peale sibulasektorid, hakitud küüslauk ja maitseürdid.
Tõsta fooliumi ääred üles ja vala lihale vein. Paki liha korralikult ja tugevasti kinni, et pakk laiali ei laguneks. Aseta pakk lõkkesse ja kata hõõguvate sütega.
Küpseta umbes 30–40 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
santaana 19.juuni 2008 21:35
See retsept on igati hea,voib kasutada ka teist liha,kui lammast pole,proovige!
1