Lihatoidud

Vahtrasiirupised kanakintsud ja searibid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nigella ekspress Autor: Nigella Lawson
Retsepti nimi ütleb kõik. Sa ei pea tegema muud, kui täitma paar kilekotti searibide ja kanakintsude, õli ja maitseainetega, panema need umbes päevaks külmkappi rahulikult marineerima ja seejärel libistama kottide sisu ahjupannile, mis ka kohe ahju läheb. Sinu panus on minimaalne, aga vastu saad suure peoroa, mis on mõnus ja hinkekosutav ning pakub kõigile palju rõõmu, ka sulle endale.
Valmistusaeg:

Ettevalmistusaeg: 15 min Ooteaeg: 48 t Valmistusaeg: 1 t 15 min

Kogus: 6 portsjonit
Pane ribid ja kanatükid paari suurde kilekotti või kaussi. Lisa kõik ülejäänud ained, mulju kõik korralikult läbi ja sulge kotid või kata kauss. Jäta ööseks või kuni kaheks päevaks külmkappi marineerima. Võta kilekotid/kauss külmkapist välja ja eelkuumuta ahi 200 kraadini. Kalla kottide/kausi sisu ühele või kahele ahjupannile (nii et kana nahaga kaetud osa jääks ülespoole), pista eelkuumutatud ahju ja küpseta umbes 1 tund ja 15 minutit, kuni kõik on mõnusalt kleepuv ja kastanpruuniks tõmmanud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
NAAJ 18.jaan 2010 13:33
Tänud vastuse eest, tuleb siis Tallinnast tütardel lasta tuua. Tahaks ka seda head rooga proovida teha
siirikirikal 18.jaan 2010 11:19
Vahtrasiirupit saab osta suurematest poodidest, ei ole teab mis haruldane kaup. Toodetakse peamiselt Kanadas ja USA-s.
NAAJ 18.jaan 2010 10:12
Juhatage palun, kust saaks osta vahtrasiirupit ja kas see on eesti toode ?!
NurrMarta 17.jaan 2010 19:30
Tõeliselt maitsev roog. Ka ilma tähtaniisita, mida mul lähematest supermarketitest saada ei õnnestunud. Ilmselt peab seda mingist spetsialiseerunud vürtsipoest (Piprapood vms) otsima. Aga kindlasti läheb kordamisele. Suurema seltskonna puhul on mitme liha kombineerimine igal juhul hea mõte, et kõik leiaks midagi endale sobivat. Küpsetus-
aeg oli minu ahjus pisut lühem, aga muidu - ei ühtegi virinat.
1