Lihatoidud

Mahe maksakaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kui kasutad kastmeks seamaksa, leota seda enne piimas. See vähendab seamaksa mõrkjat maitset.
Kogus: 2 portsjonit
Lõika sibulast viilud ja peenesta küüslauguküüs. Pruunista pannil klaasjaks.
Puhasta maks kelmetest ja lõika peenikesed ribad.
Tõsta maks kuumale pannile ja prae kõrgel temperatuuril, et mahlad jääksid kinni.
Raputa pannile jahu ja sega läbi.
Lisa puljong ja valge vein ning kuumuta kergelt.
Kõige lõpus lisa koor ja maitseained.
Kuumuta ja serveeri värskete keedukartulitega.
# Maksa ei pea enne praadimist paneerima, kuid kes soovib, võib maksaviilud siiski enne jahust õrnalt läbi kasta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lilium 18.nov 2008 22:57
huvitav! mina olen eluaeg seamaksa söönud ja ei ole mingit mõrkjat maitset tundnud, pigem on see magusapoolne.;)
1