Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Hakkpihvid pohladega

Hakkliha

Hakkpihvid pohladega

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Pihvidele võib pohlad lisada vastavalt soovile kas püreeritult või tervete marjadena. Püree seguneb hakklihaga ühtlasemalt. Suurepäraselt sobivad külmutatud ja sulanud pohlad.

20-40 min

Ettevalmistusaeg 25 min + praadimiseks 15 min

Retsept
portsjonile
1 dl Kiirkaerahelbed
1 sl Kartulijahu
1.5 dl Pohlad
0.5 dl Vesi
1 tk Sibul
500 g Segahakkliha
1 tk Muna
0.5 dl hakitud petersell
Sool
Must pipar
Õli praadimiseks
Sega kaerahelbed, kartulijahu, purustatud pohlad (terved pohlad lisa koos hakklihaga) ja vesi. Jäta 10–15 minutiks seisma. Koori ja haki sibul. Lisa koos hakkliha, muna ja peterselliga jahusegusse. Maitsesta soola ja pipraga. Vormi pihvid ja prae pannil õlis mõlemalt poolt 3–4 minutit.
Kalorsus 338 kcal / portsjon

KOMMENTAARID

pingwiin 19.okt 2010 14:44
purustasin külmutatud pohlad. kotledid jäid kuidagi hapud ja vesised ning lihamaitse kadus ära. magusate kompotiõuntega koos sobis süüa. võibolla oleks tervete põhladega parem tulnud.
arxitibi 12.juuni 2010 11:16
Maitsavad!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke