Lihatoidud  » Hakkliha

Hakkpihvid pohladega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Pihvidele võib pohlad lisada vastavalt soovile kas püreeritult või tervete marjadena. Püree seguneb hakklihaga ühtlasemalt. Suurepäraselt sobivad külmutatud ja sulanud pohlad.
Valmistusaeg: 20-40 min

Ettevalmistusaeg 25 min + praadimiseks 15 min

Kogus: 4 portsjonit
Sega kaerahelbed, kartulijahu, purustatud pohlad (terved pohlad lisa koos hakklihaga) ja vesi. Jäta 10–15 minutiks seisma. Koori ja haki sibul. Lisa koos hakkliha, muna ja peterselliga jahusegusse. Maitsesta soola ja pipraga. Vormi pihvid ja prae pannil õlis mõlemalt poolt 3–4 minutit.
Kalorsus 338 kcal / portsjon
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pingwiin 19.okt 2010 14:44
purustasin külmutatud pohlad. kotledid jäid kuidagi hapud ja vesised ning lihamaitse kadus ära. magusate kompotiõuntega koos sobis süüa. võibolla oleks tervete põhladega parem tulnud.
arxitibi 12.juuni 2010 11:16
Maitsavad!
1