Lihatoidud  » Hakkliha

Maksa-hakklihapihvid

Keskmine hinne: 4.02 Allikas: 100 rooga Autor: Raili Mikk
Maks ja hakkliha sobivad ideaalselt kokku. Sama ideaalselt klapib kotlettide juurde ka see suhteliselt tugevamaitseline kaste.
Kogus: 6 portsjonit
Sega omavahel kohvikoor ja riivsai. Haki sibul. Peenesta maks terava noaga või köögikombainis. Sega hakkliha saiasegu, sibula, maksa ja munaga. Maitsesta vasikafondi ja pipraseguga. Vormi kotletid ja prae mõlemalt poolt keskmisel kuumusel vähemalt 4 minutit.
Kastme tarvis sega toasoe toorjuust ülejäänud ainetega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
NurrMarta 13.jaan 2010 20:27
Tehtud. Väikeste variatsioonidega - ilma fondita (lisasin muid maitseaineid), sibula asemel porru. 400g veisehakkliha ja ühe hanemaksaga (see oli aastavahetuse hanest jäänud). Kindlasti ei ole see parim võimalus hanemaksa nautimiseks, aga tulemus oli hea :) Maksa ma ülipeeneks ei hakseldanud, linnumaks on niigi õrna struktuuriga ja ca 1cm kuubikud andsid mõnusa maitsenüansi. Kind-
lasti tasub tegemist ka kana- või veisemaksaga.
külamari 08.jaan 2010 19:45
Mis asi on vasikafond? Võib-olla mõni targem võiks selgitada?
1