Lihatoidud  » Hakkliha

Tomatikastmes hakklihapallid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Kaie Mei
Hakklihapallid mahedas baklažaani-tomatikastmes.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Pudista sai ning sega vee hulka. Lisa tomatikaste ja maitseained, hakkliha, seedermänniseemned ning muna. Sega mass koospüsivaks. Vormi siis õliste kätega pallid ja prae osade kaupa mõõdukas kuumuses pruuniks. Hoia valmis palle soojas. Maitsesta baklažaan soolaga ning mõne aja pärast pigista välja tekkinud mahl. Prae kuubikud pannil kergelt pruunikaks ning lisa siis maitseained ja tomatikonserv. Hauta parajalt tiheda kastme tekkimiseni. Tõsta juurde hakklihapallid ja sega läbi. Serveeri soojalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Colonel 17.veeb 2014 07:28
Cheers pal. I do apriecpate the writing.
Swati 17.veeb 2014 04:57
Short, sweet, to the point, FRaelExEct-y as information should be!
Trinsu 18.nov 2011 19:06
Superhead - terve kodu oli kaneelist ja nelgist jõululõhna täis :) Lihapallidele võib panna vähem vett, sest tainas sai liialt vedel.Aga muidu maitsvad, küpsetame teinekordki :)
1