Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Tomatikastmes hakklihapallid

Hakkliha

Tomatikastmes hakklihapallid

Kaie Mei Oma Maitse retseptiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Hakklihapallid mahedas baklažaani-tomatikastmes.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 suur viil Röstsai
1 dl Vesi
70 g Tomatikaste
Sool
Must pipar
Kaneel (jahvatatud)
Nelk (jahvatatud)
Kardemon (jahvatatud)
500 g Lamba-veisehakkliha
0.5 dl Seedermänniseemned
1 tk Muna
KASTE
150 g Baklažaan (kuubikuteks tükeldatud)
Sool
400 g Purustatud tomatid
Küüslauk
Harilik pune (värske)
Pudista sai ning sega vee hulka. Lisa tomatikaste ja maitseained, hakkliha, seedermänniseemned ning muna. Sega mass koospüsivaks. Vormi siis õliste kätega pallid ja prae osade kaupa mõõdukas kuumuses pruuniks. Hoia valmis palle soojas. Maitsesta baklažaan soolaga ning mõne aja pärast pigista välja tekkinud mahl. Prae kuubikud pannil kergelt pruunikaks ning lisa siis maitseained ja tomatikonserv. Hauta parajalt tiheda kastme tekkimiseni. Tõsta juurde hakklihapallid ja sega läbi. Serveeri soojalt.

KOMMENTAARID

Colonel 17.veeb 2014 07:28
Cheers pal. I do apriecpate the writing.
Swati 17.veeb 2014 04:57
Short, sweet, to the point, FRaelExEct-y as information should be!
Trinsu 18.nov 2011 19:06
Superhead - terve kodu oli kaneelist ja nelgist jõululõhna täis :) Lihapallidele võib panna vähem vett, sest tainas sai liialt vedel.Aga muidu maitsvad, küpsetame teinekordki :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes