Lihatoidud  » Hakkliha

Vürtsikad lihapallid mango-chutney'ga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hakkliharaamat Autor: Lia Virkus
Põneva maitsega hakkliharoog, millel saab teravust lisada erinevate teravate tomatikastmete ehk chutney’dega. Neid on olemas mango- ja ananassimaitselisi.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
Valmista esmalt kaste. Selleks haki sibulad ja purusta küüslauk. Lõika paprikad ribadeks ja hauta kõik õlis pehmeks. Maitsesta karriga ja hauta veel 1 minut. Lisa purustatud tomati konserv, vesi, puljongikuubikud, chutney ja soja. Hauta keskmisel kuumusel 10 minutit ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa hulka väheses veetilgas lahustatud maisitärklis ja kuumuta veel 1 minut. Nüüd valmista lihapallid. Selleks sega riivsai piimaga ja lase 5 minutit paisuda. Haki sibul ja sega kokku riivsaiasegu, munade, hakkliha ja maitseainetega. Vormi pallid ja pruunista pannil õlis. Lao pallid ahjuvormi ja vala peale kaste. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annyi 18.veeb 2013 20:12
Tõepoolest hea, väga hea. Erinevate maitsete poolest ülikülluslik. Ei lisanud puljongikuubikut, vaevalt see ka nii rikkalikule maitseainetesegule midagi olulist lisanud oleks. Ja hautasin kaanega pannil pliidil. Kõrvale bataadi-brkolipüree. Kõik see kokku oli nii maitsev, et raske oli söömist lõpetada. Julgen soovitada kõigile neile, kes toidus teravusi armastavad.
Kristi 30.sept 2012 20:55
Väga hea tervele perele maitseb..
S-S 08.märts 2012 18:33
Proovisin - väga maitsev!
1