Lihatoidud  » Hakkliha

Tatra-hakklihahautis

Keskmine hinne: 3.51 Autor: Liina Lōhmus
Pereköögi retseptivõistlus jaan. 2004 retsept
Kogus: 1 portsjon
Keeda tatar vees pehmeks ja maitsesta soolaga.
Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga, puhasta ning haki sibulad.
Pruunista pannil õlis porgandeid, sibulat ja hakkliha 3-4 minutit, maitsesta soola ja pipraga.
Lisa tükeldatud tomatid ja kuumuta veel 3-4 minutit.
Kalla pannitäis potti tatra juurde, sega korralikult läbi ning hauta 5 minutit.
Puista üle hakitud peterselliga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Relka 20.märts 2016 14:56
Hea ja lihtne retsept,teen täna õhtuks :)
Eliis 15.nov 2014 11:52
Mees ütles, et nii võib tatart isegi teha (muidu ta ei söö üldse tatart). Seega meile see toit meeldis samuti! Läheb kindlalt kordamisele.
Üks 04.okt 2014 18:31
Väga maitsev! Mees ka kiitis.Teen teine kordki.
maarja 06.märts 2013 19:28
unustasin: ka ei riivinud porgandit, vaid tükeldasin väikesteks tükkideks. hautamisaega pannil nõksa rohkem vaja :)
maarja 06.märts 2013 19:26
väga hea roog! :) praadisin ka ennem tatart õlis, keetmisel lisasin puljongikuubiku tatrasse ja kõigele lisaks panin veel juurde ka ühe paprika. väga maitsev sai :)
algaja 11.veeb 2013 17:48
ma panin pärast hoopis pudru pannile ja lisasin pool kuubikutäit puljongit ja lasin kõigel haududa oma 10 minutit ja väge maitsev tuli
Katrin 12.aug 2012 18:59
Suurepärane!
küpsis3 10.juuli 2012 18:46
Väga hea, ja kusjuures tervislik ja lihtne, soovitan!
marmelaad26 11.mai 2012 11:00
Suurepärane retsept ja nii lihtne ja tervislik! Teen seda pidevalt kui tatraisu jälle on. Seekord tegin kõrvale külma jogurti-kodujuustu kastme, väga sobilik.
toiduga rahul :) 03.jaan 2012 13:07
lihtne ja kodune. väga hea. soovitan :)
Naine36 26.juuli 2011 09:22
Asendanin porgandi värske peakapsaga ning ilmselt tuli seda ka koguseliselt rohkem kui 2 porgandit! Muid aineid lisasin enam vähem retsepti järgi. Ja muide petsin ära vanaisa, kes ei võta tatart tavaliselt suu sissegi! Tema arvas, et on kruup ning tellis keedukartulit juurde:) Väga maitsev ja tervislik
Leenu 14.juuli 2011 18:34
Nüüd mu lemmik:)
eirta 05.juuli 2011 20:16
päris hea :A
anette 09.mai 2011 18:54
super hea mõnus kerge toit!
L.L 11.aug 2010 13:31
Tegin ära ja ennem pruunistasin siis tatra ja vee sisse panin puljongit kus ma keetsin tatartning tavalise sibula asemel võite proovida punast sibulat ja panin tavalise pipra asemel valget,lausa jumalikult hea;)
L.L 11.aug 2010 10:22
Täna teen seda rooga mida kõik kiidavad:P Ja annan teada kuidas tuli välja:)
R. 04.juuli 2010 15:36
väga hea, soovitan kõigile :)
M. 29.mai 2010 18:59
Ka väga maitses. Sobis järgmisel päeval isegi külmana,tegin kerge hapukoore kastme sinna juurde:)
punane sibul 12.mai 2010 19:23
Päris hea oli. Selline lihtne ja kodune.. ja väga kiiresti sai valmis.
Stellakas 20.jaan 2010 14:54
Maitsev ja kerge valmistada :D
hea retsept 07.jaan 2010 19:18
Kana hakklihaga väga hea. Ei saa pidamagi :D
ewelyny 04.jaan 2010 21:02
Proovisin ilma hakklihata, päris hea tuli, tegin eraldi kõrvale lihapallid ja eraldi magushapu kastme. Poeg , kes tatart ei armasta sõi hea isuga.:)
Tertsukene 27.mai 2009 10:56
Soovitan tatra enne keetmist läbi praadida!
sandralee 29.apr 2009 22:51
Väga maitsev! Lisasin natuke lisaks tomatipüreed, sest see on hakklihaga koos kuumutatult ülimõnus. Keetsin tatart lihapuljongis nagu meil peres alati kombeks on olnud. Ja lisaks soovitan soojalt selles toidus kasutada valget pipart, mitte musta ...tõeline kirss tordil:D
Onu Sokk 20.apr 2009 15:18
Porganit ei pea alati riivima, täiesti mõnusad junnid võib neist lõikuda. Silma järgi koguseid vaadates võiks öelda, et porgandit ja sibulat võib vabalt 2x isegi 3x rohkem olla. Porganidile praadimise ajal kõva pipra ja soola lisamine viib selleni, et lõpp toidus jääbkuubikutele mõnna terav allatoon külge. Tatart võib vabalt enne keetmist pannil koos õliga mõnuga praadida, pudru struktuur saab oluliselt sõmeram. Erinevates etappides soja kastme ja teravate maitseainetega mängimine jääb otseloomulikult poissmehe köögitandrile. ;) Hmmm.. ja tomatit peaks ka proovima nüüd.
12