Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Hakkliha-riisipallid

Hakkliha

Hakkliha-riisipallid

Toidutare www.helen.ee
PrindiSoovita sõbrale
Lisandiks sobivad keedetud kartulid või kartulipuder.
Valmistusviis
Riisihelbed segatakse pallideks vormitavatesse kotlettidesse või hakkmassi hulka.
Vormitakse 6 palli, need pannakse sobiva suurusega keedunõusse ja valatakse üle soolaga maitsestatud kuuma vee või puljongiga.
Kuumutatakse keema ja hoitakse nõrgal tulel kuni 20 minutit.
Pallid peavad olema üleni vedelikus.
Valmis pallid tõstetakse kaussi, leemest valmistatakse kaste, keetes selle läbi rasvas kuumutatud jahu ja tomatipüreega ning maitsestades hapukoore ja maitsetaimedega.
Juurde võetakse keedetud kartuleid või kartuliputru, salatit.
 
 

KOMMENTAARID

Eneke 24.apr 2006 07:52
leidsin lõpuks oma kapis vedelevatele riisihelvestele rakendust,sest nendest tehtud pudru mulle eriti ei maitsenud.hea söök oli ja tõesti lihtne teha.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree