Lihatoidud  » Hakkliha

Hakkliha-riisipallid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: www.helen.ee Autor: Toidutare
Lisandiks sobivad keedetud kartulid või kartulipuder.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Riisihelbed segatakse pallideks vormitavatesse kotlettidesse või hakkmassi hulka.
Vormitakse 6 palli, need pannakse sobiva suurusega keedunõusse ja valatakse üle soolaga maitsestatud kuuma vee või puljongiga.
Kuumutatakse keema ja hoitakse nõrgal tulel kuni 20 minutit.
Pallid peavad olema üleni vedelikus.
Valmis pallid tõstetakse kaussi, leemest valmistatakse kaste, keetes selle läbi rasvas kuumutatud jahu ja tomatipüreega ning maitsestades hapukoore ja maitsetaimedega.
Juurde võetakse keedetud kartuleid või kartuliputru, salatit.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Eneke 24.apr 2006 07:52
leidsin lõpuks oma kapis vedelevatele riisihelvestele rakendust,sest nendest tehtud pudru mulle eriti ei maitsenud.hea söök oli ja tõesti lihtne teha.
1