Lihatoidud  » Hakkliha

Täidetud hakkliharullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Viineri-suitsuribi-seenetäidisega veisehakkliharullid.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha lasta kaks korda läbi hakkmasina, maitsestada soolaga ja vormida laiad õhukesed koogid.
Hakitud sibul kuumutada rasvas klaasjaks, lisada hakitud viinerid, suitsuribi ja leotatud seened. Kuumutada läbi ning lasta jahtuda.
Maitsestada soola ja pipraga ning saadud täidis asetada lihakookidele.
Vormida piklikud rullid ja praadida ümberringi pruuniks.
Praerasvast valmistada pruun kaste, valada rullidele ja kõrvale anda praetud või keedetud kartuleid.
Peale puistata hakitud maitserohelist.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa