Lihatoidud  » Hakkliha

Seene-hakkliha-riisiroog

Keskmine hinne: 2.5 Allikas: erakogu Autor: Lory
Maitsev pajaroog.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
200 g seeni
1 kotike eeltöödeldud riisi (125g)
2 sibulat
2 küüslauguküünt
2 sl õli
1 lihaleemekuubik
6 dl vett
200 g hakkliha
purustatud musta pipart
Valmistusõpetus:
Kuumuta hakkliha kuni punase värvuse kadumiseni, tõsta vahukulbiga pannilt ära.
Peenesta sibul ja küüslauk, prae klaasjaks.
Kalla juurde kotikesest riis, hakkliha, hakitud seened, vesi ja leemekuubik.
Maitsesta pipraga ning hauta kaane all, kuni riis on valmis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jannza 17.apr 2008 12:55
Väga lihtne ja kiirelt valmiv argipäevaroog. Lisasin ka Cayenne'i pipart, et lisada natuke teravust. Teen seda kindlasti veel. Sobib just selliseks toiduks, et kui pole mõtteid ega ideid, mida õhtuks süüa teha, siis teen seda :)
1