Lihatoidud  » Hakkliha

Seentega täidetud hakk-kotlet

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Hakk-kotletid metsaseente või šampinjonidega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta kastrulis õli ning pruunista selles hakitud sibulad, purustatud küüslauk ja tükeldatud seened. Jahuta ja sega hakklihaga, maitsesta soola-pipraga. Vormi saadud segust kotletid ning prae pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri värske salati ja meelepärase kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
santaana 27.veeb 2005 15:06
Retsept on vaga hea,aga mina ei sega seeni,sibulat ja kuuslauku hakkliha hulka.Ma teen hakklihast eraldi taigna,seened ja sibulad praen kull ara ja segan juurde natuke riivjuustu,et oleks siduvam.Siis jagan hakkliha vordseteks osadeks ja surun laiaks,panen iga kotleti sisse paraja lusikataie taidist ,vormin kotletid,surun natuke lamedamaks ja praen moodukal kuumusel ja sedasi on see kotlett toesti taidisega.Proovige,-
pole paha.
1