Lihatoidud  » Hakkliha

Fetajuustuga hakklihapallid tomatikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Tugevamaitselisi hakklihapalle fetajuustu ja tomatikastmega paku koos riisga perele lõuna- või õhtusöögiks. Fetajuustu asemel võid kasutada ka kitse- või hallitusjuustusid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lase riivsaial 10 minutit vees paisuda. Tomatikastme tegemiseks pruunista sibul ja küüslauk õlis. Lisa purustatud tomati konserv ning hauta 10 minutit madalal kuumusel. Maitsesta soola, suhkru ja maitseaineseguga. Sega hakkliha soola, pipra ja riivsaiaga. Lõika fetajuust väikesteks kuubikuteks ning sega hakkliha hulka. Vormi saadud segust 4 suuremat pallikest. Pruunista igast küljest võis, seejärel kata pann kaanega ja hauta madalal kuumusel 5-10 minutit. Serveeri pallikesi tomatikastmega. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annyi 05.juuli 2013 00:37
Fetajuust annab sellise huvitava pikantse maitse :) Aga pallid tegin siiski väiksemad ja neid tuli oma 15 tk. Ja ka kastme tegin korraliku, et siis lisasin vett, rõõska koort ja jahu. Arvan, et see tomati-sibula segu oleks lihtsalt väga vänge jäänud. No igastahes oli tulemus absoluutselt maitsev.
keilikeili 22.dets 2010 16:21
väga-väga maitsvad. sellest kogusest sain 6 üsna pirakat "palli". usun, et teen veel!
Kristel.l 18.jaan 2010 09:00
Hea. paneks 5 punkti, aga 1 punkti võtan maha, selle eest, et pallid jäävad kuivad ja kastet on ilmselgelt vähe selle koguse kohta. Isegi võiks palle hautada selles kastmes, ehk tõmbaks mahlasust sisse... Tegi abikaasa - sai väga edukalt hakkama.Seega lihtne:)
cheisy 08.jaan 2010 11:33
Tõesti, pilt on väga niru:S:D
krissu 28.juuli 2009 16:36
:S no pildil on küll raske palli tuvastada... miski laialivalgunud pudi..
critikal 21.nov 2006 20:56
muna võib ka siin veel hakkliha sisse segada, siis parem
1