Lihatoidud  » Hakkliha

Seene-hakklihapihvid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Korilase kokaraamat.
Ahjus üleküpsetatud seene-hakklihapihvid juustu ja tomatiga.
Kogus: 1 portsjon
Haki seened ja sibul. Pruunista neid tasasel tulel, kuni seenemahl on aurustunud ja seened kergelt pruunistunud. Pane kolmandik seentest jahtuma - hakklihaga segamiseks. Ülejäänud seentele lisa juurde hapukoort, maitsesta ja jäta kaane alla hauduma. Pane riivsai hakklihataina jaoks vette ligunema. Sega see koos seentega hakklihasse. Maitsesta paprikapulbri ja soolaga. Prae tainast 8 peopesasuurust pihvi. Lao need kuumuskindlale vaagnale paarikaupa ülestikku ning pane vahele suur lusikatäis koorega hautatud seeni. Ülejäänud seenehautis määri pihvide peale. Lõika juust viiludeks ja pane pihvidele. Lõpuks kaunista pealt pooleks lõigatud tomatitega. Küpseta pihve kuumas ahjus, kuni juust hakkab sulama ja pruunistuma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
NurrMarta 22.sept 2008 19:07
1 liiter puhastatud seeni :)
tühi kõht 22.sept 2008 18:37
Ei saa täpselt aru kui palju läheb seeni tarvis?
1