Lihatoidud  » Hakkliha

Riisi-hakklihapallid

Keskmine hinne: 3.41 Allikas: 100 rooga
Riisilisandiga hakklihapallid koorekastmes on sobilikud kiireks ja maitsvaks argiõhturoaks. Sama ajal, kui lihapallid valmivad, keeda kartulid ja köögiviljad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Haki sibul ning sega koos munade ja riisiga hakkliha hulka. Maitsesta. Vormi kanamunasuurused pallid ja lao suurema paksupõhjalise poti põhja nii, et pallid ei puutuks üksteise vastu. Pruunista kergelt õlis ning vala üle puljongi-kooreseguga. Hauta kaane all madalal kuumusel 30 minutit. Puista valmis roale maitserohelist ning serveeri kartulite ja köögiviljadega. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kaili 02.märts 2013 20:21
Panin keetmata riisi, läks pehmeks ja pallid olid hästi maitsvad! Aga kastet/puljongit ei jäänud järele, ma ei tea kas aurustus vms..?
vatsug 19.dets 2012 11:37
hakkliha veidi pruunistasin ja riisi kergelt hautasin. Kasutasin loomaliha puljongit. Tulemus oli super.
pall 25.sept 2012 14:44
Mina panin toored riisihelbed ja vahukoore sisse hauduma, ülimaitsvad
mairi 23.veeb 2011 14:38
hästi maitsvad
x3 18.mai 2009 15:06
Olen seda ka omal ajal teinud, ainult et porgandit sai ka sisse hakitud. ja algul sai ikka puljongi sees hautatud neid palle, et riis pehmeks läheks ja siis alles koor, et see kõrbema ei läheks... nämm-nämm
liivi 20.märts 2009 14:40
hea oli aga otsa sai kahju
tetukas 20.märts 2009 14:39
maitsev teen veel
Jackie 12.märts 2009 10:21
Hea ja lihtne retsept. Söödav ka :)
mariseke 17 25.jaan 2009 22:47
pehmeneb küll, olen korduvalt seda toitu teinud, üks meie pere lemmikutest.
Atsinna 30.mai 2008 15:31
Usun, et siin on mõeldud keedetud riisi. Keetmata riis hakkpallis ei pehmene.
meggy 30.mai 2008 15:23
ma segan kotletitaignasse vahest keedetud riisi, siin siis ilmselt keetmata riis mis kastmes pehmeneb?
1