Lihatoidud  » Hakkliha

Hakkliha-kartulikotletid

Keskmine hinne: 3.12 Allikas: 100 rooga
Toores riivitud kartul lisab kotlettidele kohevust ja mahlasust, samas pole kartuli maitset aimatagi. Krõbedama koorikuga kotletid saad, kui veeretad neid enne praadimist riivsaias.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega toores riivitud kartul ja sibul hakklihaga. Lisa soovi korral hakitud küüslauguküüned. Sega hulka munad. Sega omavahel riivsai ja hapukoor, lase 5 minutit paisuda ja lisa ülejäänud massile. Maitsesta soola-pipraga ning klopi seni, kuni saad ühtlase taina. Vormi märgade käte vahel väiksemad kotletid ja prae pannil väheses õlis mõlemalt poolt kuldseks. Suuremaid kotlette järelküpseta ahjus 180 kraadi juures 10-15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annyi 12.sept 2013 21:49
Tõesti-tõesti väga head said. Olen kotlettidesse erinevate lisanditena pannud vahel keedetud riisi, vahel keedetud tatart, sest saia ma ei kasuta. Nüüd siis proovisin ka kartuliga ja see on tõega parim!! Tegin korra ka keedetud kartuliga aga see jäi jamps, ei soovita, ikka toores kartul peab olema.
kissik 02.veeb 2013 16:44
väga head tulid, tegin täitsa esimest korda kotlette ja tulid ilusti välja :)
myy 31.juuli 2011 18:38
Ma ei usu et keedetud kartuliga niisugune jääb
Mina 31.juuli 2011 17:55
Kas keedetud kartuliga saab ka neid kotlette teha, et jääb ikka sama maitsev? :)
arxitibi 18.nov 2010 11:56
Ma polnud mitte kunagi varem teinud kotlette riivitud kartuliga. Huvitav, ei saanud isegi aru, et kartul oleks olnud sees. Kaval, aga samas ei saanud ka aru, et oleksid olnud kuidagi eriti mahlased.
runcis 29.nov 2009 15:41
Hea retsept, külmalt olid kotletid veel eriti mahlased.
NAAJ 18.nov 2009 10:46
Lisan ka hakklihale toorest riivitud kartulit ja riivsaia asemel panen paar vees leotatud saiaviilu. Väga head ja mahlased katletid, lihapallid ja hakkliharullid tulevad.
nämm 17.apr 2009 23:14
juba minuema tegi neid kotlette ja olen ise terve pika elu neid teind ,ainult riivsaia ei pane ja lisan 1 muna 0,5 kg hakkkliha kohta ja riivkartuli üleliigse vedelikukallan ära ja porgandit panen ka vahetevahel
ponksu 10.veeb 2009 21:06
Väga head ja mahlased kotlettid on, nüüd teen neid koguaeg. Et tegin emalegi ja hakkas väga meeldima
flowers 24.jaan 2009 18:19
Väga hea.Perele maitses - teen jälle
flowers 24.jaan 2009 18:16
Väga hea
sipsik73 30.okt 2008 15:01
Proovisin.Väga head tulid välja.
säuts 20.aug 2008 21:30
super, mul oli peale kartuli ka mõni porgand sees, super
ewwux 09.juuli 2008 21:56
Väga maitsvad olid. Kõigile maitsesid.
Liina45 21.mai 2008 14:04
Olen alati kotletitaignas toorest riivitud kartulit kasutanud.Kotletid on siis mahlasemad ja väga maitsvad.
Isabel 21.mai 2008 07:04
Väga maitsvad,teen neid isegi aegajalt.
Atsinna 04.mai 2008 07:34
Kasutan ka tavakotletitaignas toorest riivitud kartulit, kuid nii rohke kartuliga esimest korda ja maitsvad olid. Muna panin vähem, muu oli paigas. Toores kartul annab taignas mahlasust.
med 08.apr 2008 17:25
minu jaoks oli liiga palju sibulat..poole sibulaga tulid v2ga n2mm
pääsusilmake 30.jaan 2008 19:09
Väga head ja mahlased kotletid,kuna minul segahakkliha ei olnud siis kasutasin seahakkliha.Igatahes teen neid kotlette veel ja veel!
1