Lihatoidud  » Hakkliha

Pikkpoiss suitsupeekoniga

Keskmine hinne: 1.94 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Peekoni-hakklihavormi võid serveerida soojalt koos keedetud kartulitega või jahtunult leivakattena.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Lao ilma kamarata suitsupeekoniviilud põiki üle pikliku keeksivormi põhja. Haki sibul ja järelejäänud peekon ning prae mõni minut pannil. Peenesta peekoni-sibulasegu ja hakkliha köögikombaini noateraga. Lisa purustatud küüslauguküüned, maitseained, konjak, muna ja koor. Sega ühtlaseks massiks, vala vormi ning tõsta peekoniotsad peale. Kata vorm fooliumiga ja küpseta ahjus 175°C juures 1 tund. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa