Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Kihilised basiilikupihvid

Hakkliha

Kihilised basiilikupihvid

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tavalised kotletid saavad põnevama maitse ja väljanägemise basiiliku, juustu ning tomatite abil. Kes pelgab kaloreid, võib kasutada ainult veisehakkliha.

20-40 min

Ettevalmistamiseks 30 minutit Küpsemiseks 10 minutit

Retsept
portsjonile
500 g veise- ja seguhakkliha (nt pooleks)
1 tk Muna
1 tl Sinep
2 küünt Küüslauk
2 sl tomatipüree
1 dl vesi
3 tk(keskmist) Tomat
200 g Mozzarella
6 viilu Juust
Sool
Must pipar
1 suur punt Basiilik (värske)
Sega hakkliha, muna, sinep, purustatud küüslauguküüned, tomatipüree ja vesi. Maitsesta soola-pipraga. Jäta 12 suuremat basiilikulehte alles, ülejäänud haki ja lisa taina hulka. Vormi kuus suurt pihvi, prae neid kummaltki poolt 10 minutit ning lase jahtuda. Viiluta tomatid ja mozzarella. Lõika pihvid pooleks ja tõsta pooled neist ahjuvormi. Kata tomativiilude, basiilikulehtede ja mozzarellaga. Pane ülejäänud pooled peale. Kata pihvid paksu juustuviiluga ning küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit.

KOMMENTAARID

zips1 07.mai 2009 13:16
Lihtsalt imehead!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes