Lihatoidud  » Hakkliha

Punane hakklihakaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naisteleht Autor: Tiina Trolla
Kogus: 1 portsjon
2–3 sl toiduõli
400 g segahakkliha
1 suurem sibul
100 g tomatipastat
2–3 väiksemat punapeeti
4 dl vett
2 dl 20% hapukoort
½ sealihapuljongikuubikut
2½ sl nisujahu
½ tl musta pipart
1 sl basiilikut
½ sl majoraani
maitse järgi meresoola
Kalla pannile pisut toiduõli ning kuumuta. Lisa kuumale pannile esmalt hakkliha, seejärel tükeldatud sibul. Praekergelt läbi.
Lisa hakkliha–sibulasegu hulka tomatipasta ja riivitud punapeet. Sega vesi, hapukoor, nisujahu omavahel ning kalla hakkliha peale. Lisa kastme hulka peenendatud puljongikuubik ning jälgi, et see ühtlaselt lahustuks.
Maitsesta ning lase kaste keema. Vajadusel lisa meresool.
Serveeri keedetud kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa