Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Lindströmi kotletid

Hakkliha

Lindströmi kotletid

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Rootslaste klassikaline hakkliharoog maitseb ka eestlastele, olles heaks näiteks sellest, kuidas hakkliha köögiviljaga sobitada.
Retsept
portsjonile
400 g Hakkliha
1 tl Sool
0.25 tl Must pipar
2 tk Keedetud kartul
1 tk Muna
1.5 dl Vesi
1 tk Puljongikuubik
1 dl Marineeritud ja hakitud peet
2 sl hakitud sibul
Maitsesta hakkliha soola-pipraga. Sega hulka püreestatud või kahvliga peenestatud kartulid ja lahtiklopitud muna. Lisa ka vesi, hakitud peet ja sibul ning sega tainas hästi ühtlaseks. Vormi kaheksa suurt 2 cm paksust kotletti. Prae neid pannil mõlemalt poolt 2–3 minutit.
Serveeri kotlette näiteks keedetud kartulite, praetud muna ja marineeritud peediga.

KOMMENTAARID

susisuska 09.dets 2010 19:14
Pange vee asemes natuke hapukoort, teeb mahlasemaks, aga ei tule liiga vedel :)
kati 05.okt 2010 22:29
kuidagi liiga vesine tuli.. ehk peaks vett vähem lisama?
pisi kokk 24.apr 2010 12:52
paneme poeest toodud hakklihale juurde vett ja hakkame praadima!
Atsinna 20.veeb 2008 19:59
Ka mina loobuks praemunast ning peedikotlettide kõrvale ei sobi nagu peet enam,kas kõrvits, kurk või toorsalat või hautatud aedvili. Minu nõukaaegne sama kotlett on sellise koostisega: 0,5 kg hakkliha 2 keedetud kartulit 2 keskmist keedetud peeti 2 muna vett, soola, pipart Ja kasteained:30 g võid 2 sl jahu 0,5 l lihaleent tomatipü-
reed,sinepit,sool, koort maitse järgi.
jutita 20.veeb 2008 19:42
mina loobuks ka praetud munast selle kotleti kõrvale ,piisab täiesti kartulist ja kastest.
pensionär 20.veeb 2008 19:11
Miks Lindströmi kotlette, mis sisaldavad marineeritud peeti, veel serveerida marinee-
ritud peetidega??? Rootsis seda küll ei tehta ja retsept on ju pärit Rootsist.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes