Lihatoidud  » Hakkliha

Lindströmi kotletid

Keskmine hinne: 3.01 Allikas: 100 rooga
Rootslaste klassikaline hakkliharoog maitseb ka eestlastele, olles heaks näiteks sellest, kuidas hakkliha köögiviljaga sobitada.
Kogus: 4 portsjonit
Maitsesta hakkliha soola-pipraga. Sega hulka püreestatud või kahvliga peenestatud kartulid ja lahtiklopitud muna. Lisa ka vesi, hakitud peet ja sibul ning sega tainas hästi ühtlaseks. Vormi kaheksa suurt 2 cm paksust kotletti. Prae neid pannil mõlemalt poolt 2–3 minutit.
Serveeri kotlette näiteks keedetud kartulite, praetud muna ja marineeritud peediga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
susisuska 09.dets 2010 19:14
Pange vee asemes natuke hapukoort, teeb mahlasemaks, aga ei tule liiga vedel :)
kati 05.okt 2010 22:29
kuidagi liiga vesine tuli.. ehk peaks vett vähem lisama?
pisi kokk 24.apr 2010 12:52
paneme poeest toodud hakklihale juurde vett ja hakkame praadima!
Atsinna 20.veeb 2008 19:59
Ka mina loobuks praemunast ning peedikotlettide kõrvale ei sobi nagu peet enam,kas kõrvits, kurk või toorsalat või hautatud aedvili. Minu nõukaaegne sama kotlett on sellise koostisega: 0,5 kg hakkliha 2 keedetud kartulit 2 keskmist keedetud peeti 2 muna vett, soola, pipart Ja kasteained:30 g võid 2 sl jahu 0,5 l lihaleent tomatipü-
reed,sinepit,sool, koort maitse järgi.
jutita 20.veeb 2008 19:42
mina loobuks ka praetud munast selle kotleti kõrvale ,piisab täiesti kartulist ja kastest.
pensionär 20.veeb 2008 19:11
Miks Lindströmi kotlette, mis sisaldavad marineeritud peeti, veel serveerida marinee-
ritud peetidega??? Rootsis seda küll ei tehta ja retsept on ju pärit Rootsist.
1