Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Pikantsed peedipihvid

Hakkliha

Pikantsed peedipihvid

Raili Mikk 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kurk, peet ja kapparid annavad lihale tõepoolest suurepärase maitse ja kerguse. Pikantne on selle kohta just õige sõna.
Retsept
portsjonile
400 g veisehakkliha
0.75 dl Kaerahelbed
1 sl Kartulijahu
1 dl Vesi
1 tk Sibul
1.5 dl marineeritud peet
1 sl Kapparid
sool
1 tk marineeritud kurk
Sega kausis kartulijahu, kaerahelbed ja vesi. Kuumuta hakitud sibul pannil. Lõika kurk, peet ja kapparid väikesteks tükkideks ning sega kõik ained omavahel kokku. Maitsesta soolaga. Vormi märgade kätega kotletid ja prae mõlemalt poolt paar-kolm minutit.

KOMMENTAARID

mariiikene 19.aug 2009 20:34
Mina muna ei pannud, püsis kenasti koos, lasksin taignal natukene seista ja kaerahelbed jahvatasin peenemaks. Kappareid ei pannud ja tegin keedetud peedist, kuna see oli vaja "ära teha". Maitsev igatahes. Aga kotlette on nii tüütu küpsetada, edaspidi hakkan neid ikkagi ahjus küpsetama:)))
siblik 01.mai 2009 23:11
Võrratu! Mina lisasin veel ühe muna, püsis paremini koos.
siirikirikal 25.apr 2009 21:54
1 kurk
Sabiina 25.apr 2009 21:43
Kui palju kurki?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes