Lihatoidud  » Hakkliha

Punane hakklihapada

Keskmine hinne: 2.85 Allikas: 100 rooga
See pajaroog ei vaja kõrvale muud kui leiba või saia. Kes on harjunud liha kartuliga sööma, võib seda muidugi keeta ka selle toidu juurde.
Kogus: 4 portsjonit
Haki sibul ja küüslauk. Tükelda suvikõrvits ja puhastatud paprika. Kuumuta õli pannil ja prae küüslauk ja sibul kuldseks. Lisa hakkliha ja küpseta läbi. Edasi lisa purustatud tomatid, paprika ja suvikõrvits. Maitsesta soola, pipra ja ürdiseguga. Lase podiseda 10 minutit ehk kuni kõik ained on pehmed ja maitsed segunenud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tults 10.okt 2011 17:46
Väga hea toit. Meie pere üks lemmikuid nüüd:)
helgi 06.jaan 2010 12:50
just see mida vajasin. lisasin veel porgandit. lihtne ja hea.
1