Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Punane hakklihapada

Hakkliha

Punane hakklihapada

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
See pajaroog ei vaja kõrvale muud kui leiba või saia. Kes on harjunud liha kartuliga sööma, võib seda muidugi keeta ka selle toidu juurde.
Retsept
portsjonile
300 g seguhakkliha
1 tk sibul
4 küünt Küüslauk
1 tk Suvikõrvits
1 tk Punane paprika
3 sl õli praadimiseks
400 g Purustatud tomatid
2 tl Provance'i ürdisegu
sool, must pipar
Haki sibul ja küüslauk. Tükelda suvikõrvits ja puhastatud paprika. Kuumuta õli pannil ja prae küüslauk ja sibul kuldseks. Lisa hakkliha ja küpseta läbi. Edasi lisa purustatud tomatid, paprika ja suvikõrvits. Maitsesta soola, pipra ja ürdiseguga. Lase podiseda 10 minutit ehk kuni kõik ained on pehmed ja maitsed segunenud.

KOMMENTAARID

Tults 10.okt 2011 17:46
Väga hea toit. Meie pere üks lemmikuid nüüd:)
helgi 06.jaan 2010 12:50
just see mida vajasin. lisasin veel porgandit. lihtne ja hea.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes