Lihatoidud  » Hakkliha

Terav hakklihahautis nuudlitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Mõnusalt terav hakklihahautis, mille maitset saad endale sobivaks tempida salsakoguse varieerimisega. Kuid võid valmistada ka ketshupi või tomatikastmega.
Kogus: 4 portsjonit
Pruunista hakkliha pannil. Sega hulka salsa ja vesi ning hauta 10 minutit keskmisel kuumusel. Keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks ja nõruta. Sega hautisse tükeldatud paprika ja roheline sibul ning hauta veel 5 minutit.
Lisa nuudlid, sool ja hapukoor ning hauta kõike koos veel 2–3 minutit. Serveerimisel sega soovi korral hulka värsket hakitud punet ja raputa peale riivjuustu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
hea toidu austaja 15.nov 2010 15:25
heahea, nämmnämm, mmmm jammy:D
tustik 10.nov 2010 15:56
väga maitsev :) mina panin ainult nuudlite asemel kuskusi. kõik sõid ja kiitsid:) vahelduseks liha-kartuli teemale jälle ;)
1