Lihatoidud  » Lambaliha

Lambaraguu seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Veinikastmes haudunud lambaliha saab hästi pehme ja maitsev. Metsaseened annavad roale veel huvitava maitsenüansi lisaks.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusaeg 35 minutit + 1 tund ja 20 minutit hautamiseks

Kogus: 6 portsjonit
Lõika liha kuubikuteks. Kuumuta pannil õli ja pruunista liha väikeste portsjonitena. Pane liha potti. Koori ja lõika sibulad sektoriteks ning lisa lihale. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa kadakamarjad, loorberileht ja tomatipasta.
Pruunista kergelt läbi ja raputa peale jahu. Vala juurde vesi ja vein. Lase keema, keera kuumus madalamaks, kata pott kaanega ja hauta 75 minutit. Viiluta seened ja porgandid õhukeselt ja kuumuta pannil õlis 4 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
Lisa raguule 5 minutit enne valmimist koos rõõsa koorega. Viimistle maitse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ivar 26.mai 2012 20:23
Jummala kipa. Tegin toda paar aastat tagasi aga täna otsisin resepti uuesti....;-)
Kati 27.sept 2009 23:57
Imehea tuli! Tegin kukeseentega ja kõrvale sobis riis suurepäraselt.
1