Lihatoidud  » Lambaliha

Rutakas raguu

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nigella ekspress Autor: Nigella Lawson
Kui mul on habras olla ning vajan kosutust ja lohutust, on mu lemmikõhtusöögiks hakkliha riivitud juustuga, mida ma pugin suure lusikaga hommikuhelveste kausist – minu abikaasa õudusunenägu. Tavapärasest hakkimisest olen suurel määral loobunud, sest kasutan pancetta-peekoni kuubikuid ja karamellistatud sibulat otse purgist. See raguu vastab kõigile ootustele, olles õrnalt turgutav ning vähese vaevaga valmiv ja samas nii suurt rahuldust pakkuv.
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta laias keskmise suurusega kastrulis õli ja prae peekonikuubikuid, kuni need hakkavad krõbedaks muutuma.
Lisa lambaliha, vajutades seda kastrulis kahvliga tükkideks.
Lisa lihale karamellistatud sibul, Marsala vein, tomatid, läätsed ja vesi ning aja kõik keema.
Keeda raguud 20 minutit, segades aeg-ajalt. Enne serveerimist raputa peale juust, kui soovid seda kasutada.
Karamellistatud sibul

Aja suur pann keskmisel tulel kuumaks. Lisa oliiviõli ja kuumuta. Lisa sibul ja kuumuta segades umbes 25–30 minutit, kuni sibul muutub kuldpruuniks ja pehmeks. Tee seda kindlasti madalal kuumusel ja aeglaselt, et sibul ära ei kõrbeks. Sibul säilib külmkapis kuni üks nädal.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa