Lihatoidud  » Lambaliha

Lambaraguu läätsedega

Keskmine hinne: 1.91 Allikas: Veise- ja lambaliharoad Autor: Harri Ilves
Lammas küpseb tomatikastmes pehmeks ja muredaks. Serveeri rooga aromaatse riisiga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tükelda liha ja pruunista väheses õlis pannil.
2. Lisa ettevalmistatud köögivili ja kuumuta 2 - 3 minutit.
3. Sega hulka tomatipasta (või tükeldatud tomatid konservina), puljong ja külma veega pestud läätsed.
4. Lase keema tõusta ja hauta siis kaane all madalal kuumusel, kuni toiduained on pehmed. Vajadusel lisa puljongit.
5. Maitsesta soola ja pipraga,lisa mõni leht loorberit.
6. Serveeri koos peotäie värske koriandriga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ave 20.okt 2012 18:34
Väga hea toit. Koriandrit polnud ja ei kasutanud. Järgmisel korral lisaksin ehk karrit. Lammas ja lääts on alahinnatud. Heaks tulemuseks tuleb lambalihal kogu rasv eemalda. Mõni ütleb, et siis ei jää lambaliha maitset, aga gurmaan tunneb lambaliha siiski ilmeksimatult ära. Aega kulus küll kõvasti üle tunni, sest lambaliha ettevalmistus ja haudumine võtsid tublisti.
1