Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lambaliha

Lambaraguu läätsedega

Lambaliha

Lambaraguu läätsedega

Harri Ilves Veise- ja lambaliharoad
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lammas küpseb tomatikastmes pehmeks ja muredaks. Serveeri rooga aromaatse riisiga.

40-60 min

Retsept
portsjonile
500 g Lambaliha (kondita)
1 tk Sibul (hakitud)
1 tk Porgand (hakitud)
1 tk Varsseller (tükeldatud)
3 - 4 dl Tomatipasta (või tükeldatud tomatite konserv)
0.5 l Puljong
175 g Lääts
Koriander (hakitud)
1. Tükelda liha ja pruunista väheses õlis pannil.
2. Lisa ettevalmistatud köögivili ja kuumuta 2 - 3 minutit.
3. Sega hulka tomatipasta (või tükeldatud tomatid konservina), puljong ja külma veega pestud läätsed.
4. Lase keema tõusta ja hauta siis kaane all madalal kuumusel, kuni toiduained on pehmed. Vajadusel lisa puljongit.
5. Maitsesta soola ja pipraga,lisa mõni leht loorberit.
6. Serveeri koos peotäie värske koriandriga.

KOMMENTAARID

Ave 20.okt 2012 18:34
Väga hea toit. Koriandrit polnud ja ei kasutanud. Järgmisel korral lisaksin ehk karrit. Lammas ja lääts on alahinnatud. Heaks tulemuseks tuleb lambalihal kogu rasv eemalda. Mõni ütleb, et siis ei jää lambaliha maitset, aga gurmaan tunneb lambaliha siiski ilmeksimatult ära. Aega kulus küll kõvasti üle tunni, sest lambaliha ettevalmistus ja haudumine võtsid tublisti.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree