Lihatoidud  » Lambaliha

Ürdilammas punase riisiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Väherasvane lambaliha on marineeritud Saaremaa õuntest valmistatud naturaalses puhtas mahlas. Värsked ürdid toetavad liha maitset mõnusa nüansiga.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ maitsestumiseks 2 tundi

Kogus: 4 portsjonit
Sega omavahel õli, hakitud tüümian, basiilik, piparmünt ja küüslauguviilud. Lisa natuke soola. Hõõru segu lambalihale, lisa õunamahla nii palju, et see kataks liha. Lase mõni tund seista. Loputa riis ja pane puljongiga potti. Maitsesta soola ja pipraga, lase keema tõusta ja keeda nõrgal kuumusel 35–40 minutit. Haki sibul ja sellerivars. Kuumuta võis 3–4 minutit. Vala riisi hulka ja hauta veel 15 minutit. Võta liha marinaadist ja kuivata majapidamispaberiga. Pruunista lihaviilud prae- või grillpannil igast küljest ja küpseta 180-kraadises ahjus pehmeks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
eppenno 14.juuni 2012 09:39
hea
1