Lihatoidud  » Lambaliha

Lammas pajas kardemoni ja aprikoosidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Serveeri lõunamaist lambarooga riisi, kuskussi või bulguriga. Kuna tegemist on tummise ja vürtsika roaga, piisab aga kõrvale ka naani tüüpi saiast.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega omavahel maitseained.
2. Tükelda liha ja sega maitseainetega.
3. Kuumuta õli ja selles hakitud sibul.
4. Lisa maitsestatud lambaliha ja veidi soola ning pruunista umbes viis minutit.
5. Lisa hakitud ingver, vesi ja lase keema.
6. Vähenda kuumust, kata pott ja hauta umbes tund aega.
7. Poolita aprikoosid ja lisa potti.
8. Kuumuta kümme minutit, lisa veiniäädikas ja suhkur ning maitsesta soolaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa