Lihatoidud  » Lambaliha

Mahlane lambarulaad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Mahlane ja maitsev õlles hautatud lambaliharulaad. Rullad sobib ka külmutamiseks.
Valmistusaeg: üle 60 min

u 25 minutit + keetmiseks u 35 minutit.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Eemalda abaluust kondid, keera liha tihedalt rulli ja seo puuvillase nööriga kinni.
Sulata rasv ja pruunista liha selles igast küljest, maitsesta soola ja pipraga.
Koori sibul ja kartul ning viiluta mõlemad.
lisa sibul, kartul, loorberilehed, rosmariin ja purustatud küüslauk.
Lisa õlu ja puljong ning keeda liha u 35 minutit, kuni see on küps.
Tõsta liha potist, lõika rulaad viiludeks ja pane potti tagasi.
Puista peale hakitud maitserohelist.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tarts 14.sept 2009 19:37
Et kaks liitrit õlut või? Ei saanud aru hästi...
1