Lihatoidud  » Lambaliha

Lammas aedviljaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Mari
Ühepajatoit lambaribist.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha panna külma veega keema ja keeta nõrgal tulel 1 tund.
Aeg-ajalt eemaldada vaht.
Lisada 4-ks lõigatud sibul ja petersell, kaalikaviilud, poolitatud porgandid ja sektoriteks lõigatud kapsas.
Kõige peale panna kas terved või poolitatud kartulid, lisada sool, pipar ja maitsetaimed.
Keeta pehmeks ja anda lauale keedunõus.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Meka 05.jaan 2005 15:27
Proovisin ja väga hea tuli välja. Selline eha talutoit, mida lapsepõlves tihti söödud sai.
1