Lihatoidud  » Lambaliha

Pajaroog III

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Lambaliha võid asendada ka sealihaga. Sobib ka külmutamiseks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kuumuta rasvaine ja pruunista liha kergelt, lisa sool ja pipar.
Hauta nõrgal tulel kaane all u 20 minutit.
Koori ja tükelda porgandid, kartulid ning sibulad.
Lisa aedvili potti.
Lisa tomatid koos mahlaga.
Maitsesta loorberilehe, sidrunimahla ja cayenne pipraga.
Keeda u 25 minutit. Vajadusel lisa vett (kui tomatimahl ära keeb).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
katukas 24.jaan 2009 19:32
haaaaaalb!
1