Lihatoidud  » Lambaliha

Lambalihavorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Kaanega ahjuvormis valmistatud pajaroog lambalihast, porgandist, kapsast. Valmistamisaeg ahjus umbes 2 tundi+ettevalmistusaeg.
Valmistusaeg: üle 60 min

ahjus umbes 2 tundi+ettevalmistusaeg.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Porgand ja petersellijuur tükeldada õhukesteks viiludeks, kapsas ribadeks. Ribi tükeldada kuubikuteks ja pruunistada paksupõhjalises keedunõus, lisada, kapsas ja kuumutada koos, kuni kapsas on närtsinud. Teises nõus pruunistada suuremateks kuubikuteks tükeldatud lambaliha, maitsestada, puistata peale jahu ja kuumutada läbi. Valada peale õlu, kuumutada veel mõni minut. Kaanega ahjuvormi panna kihiti lambaliha, porgandi- ja peterselliviilud ja kapsas. Kapsale riputada suhkrut. Lisada poolitatud küüslauguküüs. Küpsetada kaane all 175 kraadi juures umbes 2 tundi.
 
Must leib.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa