Lihatoidud  » Lambaliha

Terav lambapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti
Lambafilee hautis paprika, tomati ja maisiga kaalukatele. TST 22.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusaeg 25 minutit, valmimisaeg 45 minutit.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika lambafilee tükkideks. Prae kuumas õlis hästi läbi, lisa peekonitükid. Lõika paprikad ribadeks, sibulad kuubikuteks ja purusta küüslauguküüned. Lisa kõik liha hulka. Lisa tomatid ja puljong ning hauta 40 minutit. Vahetult enne valmimist lisa mais. Maitsesta Sambal Oelek kastme ja pipraga. Antud kogusest saab 4 portsjonit, 1 portsjon - 5,5 punkti.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa