Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lambaliha

Kreekapärased lambalihapallid

Lambaliha

Kreekapärased lambalihapallid

Maitsetaimed köögis.
PrindiSoovita sõbrale
Kreekapärased lambalihapallid rosmariiniga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
125 g lambahakkliha
0.25 dl Riivsai
0.5 sl kartulijahu
0.25 küünt Küüslauk
0.25 tl sool
0.125 tl Must pipar
0.5 dl vesi
0.25 tk kanamuna
või praadimiseks
0.5 tl värske rosmariin
0.25 tl või kuivatatud rosmariin
Sega vee hulka riivsai ja maitseained ning jäta 10-15 paisuma. Lisa hakkliha, purustatud küüslauk ja muna. Sega. Märgade käte vahel veereta segust väikseid pallikesi ja küpseta neid keskmises kuumuses. Murenda rosmariin pallidele ja oota mõni hetk, kuni lihapallid on omandanud rosmariini maitse ja aroomi.

KOMMENTAARID

gee 17.sept 2010 12:35
mõnusad! tegin ahjus ja rosmariin teeb selle mõnusa lambalõhna veel paremaks!
viki 02.okt 2008 19:52
veits vedel jäi taigen ja veits rasvane sai, nii et järgmine kord panen sutsu vähem vett ja sutsu rohkem riivsaia :) PS! soola panin niiehknii märksa rohkem (ja oleks võinud veelgi panna) ning musta ja valget pipart lisasin ka. muidu hea. nii ahjus kui pannil
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp