Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lambaliha

Lamba-šampinjonipada

Lihtne pajaroog, mida võib serveerida koos keedetud kartulitega.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
0.5 sl õli
125 g lambaliha
sool
Must pipar
0.125 tk Porrulauk
37.5 g Šampinjonid
0.5 tk Porgand
0.25 tk Sibul
0.5 tk Tomat
0.5 dl veiselihapuljong
Lõika liha kuubikuteks. Kuumuta pannil õli ja pruunista liha. Maitsesta soola ning pipraga. Tõsta kaanega ahjuvormi liha, tükeldatud porru, sibul, porgandid ja šampinjonid. Kõige peale aseta tomativiilud. Kalla üle puljongiga. Kata kaanega ning küpseta 225°C juures praeahjus 1 tund.

KOMMENTAARID

gerly24 02.sept 2009 15:23
Lisasin küüslauku ja natuke hapukoort ka, tuli väga maitsev:Y
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes